Kontakta oss på Taklagret

Kontakta oss på Taklagret

Vill du veta mer om våra takprodukter eller vill du ha rådgivning inför ditt projekt? Fyll i vårt kontaktformulär så hjälper vi dig!

Taklagret är den enda grossisten av takmaterial i Dalarnas län. Vi är specialiserade på tak- och taktillbehör och säljer allt du behöver för att lägga om tak – allt från råspont till träreglar, takplåt och betongpannor i Borlänge och övriga Dalarna.

För oss är det viktigt att du känner att du får den service du behöver för att välja rätt produkter. Därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning där vi ger dig tips som säkerställer att ditt takprojekt blir framgångsrikt och problemfritt. Kanske undrar du om papptak, betongpannor eller plåttak är bäst i Borlänge, eller så har du frågor om en specifik produkt eller en kostnadsfri offert. Oavsett vad finns våra erfarna takspecialister alltid till hands för att hjälpa dig! 

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig! 

Smidig och effektiv service är viktigt för oss

Läs vad några av alla våra nöjda kunder säger
E
Superbra service!
Erik F
R
Toppenservice!
Roger O