Stort utbud av betongpannor i Borlänge

Det finns en uppsjö av varianter du kan välja mellan när det kommer till betongpannor – något som både är roligt men som också kan kännas överväldigande. Här kan du läsa mer om de olika varianterna för att göra det enklare att välja!

Är du på jakt efter betongpannor i Borlänge med omnejd? Taklagret är din lokala grossist för takmaterial i Dalarna, hos oss kan både du som företags- och privatkund hitta ett stort utbud av betongpannor i olika utföranden. Vårt sortiment håller en hög och jämn kvalitet – för att du ska få ett tak att förlita dig på långt in i framtiden! 
 

Olika typer av betongpannor vi erbjuder i Borlänge

Betong är likt tegel ett naturligt material och består enbart av sand, vatten, cement, järnoxidpigment och vattenbaserad färg. Betongpannor är takpannor som är enkla att lägga och dessutom har en lång livslängd. Nedan kan du läsa mer om vilka typer av betongpannor som finns!


Behandlade eller obehandlade betongpannor?

Det finns både behandlade och obehandlade betongpannor. Obehandlade betongpannor består av genomfärgad betong och har en rå, matt yta. Även den behandlade varianten är genomfärgad, men har fått sig en blank ytbehandling för att skapa ett mer stilrent utseende. En nackdel med behandlade betongpannor är att snö har en tendens att snabbt rasa av denna typ av takmaterial, något som kräver att du försäkrar dig om att ett eventuellt snöras inte kommer att orsaka någon form av skada.
 

Släta, enkupiga eller tvåkupiga betongpannor?

Idag är det vanligast med tvåkupiga betongpannor, även om enkupiga och släta betongpannor förekommer relativt ofta. En fördel med tvåkupiga pannor är att de väger mindre och att de går snabbare att lägga. Vad man föredrar är dock framförallt en fråga om personlig smak och vad som passar fastigheten i fråga. Släta betongpannor passar till exempel dig som tycker om modern arkitektur och ett hus med mycket karaktär. Kontakta gärna oss så kan vi diskutera huruvida det är relevant med betongpannor för ditt hus i Borlänge.
 

Att välja kulör

Listan över vilka färger du kan välja på dina betongpannor i Borlänge kan göras lång. Fundera över om du vill att taket på fastigheten ska smälta in eller om du vill välja en djärvare färg som sticker ut. Inom ramen för de ytbehandling vi tillhandahåller är vi övertygade om att du kommer att hitta en kulör som passar din smak, din fastighet och den omgivande miljön!


Upptäck vårt breda utbud av betongpannor i Borlänge

Hos oss kan du hitta betongpannor av hög kvalitet för alla smaker, fastigheter och budgetar. Känner du dig det minsta osäker på vilken typ av betongpannor du ska välja är du varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning av våra kompetenta takspecialister. Med utgångspunkt i dina önskemål och din fastighets förutsättningar hjälper vi dig att hitta rätt typ av betongpannor i Borlänge – till ett pris som tål att jämföras!

Du kan även välja att göra en offertförfrågan direkt på vår sajt. Tveka inte med att höra av dig om du vill veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig!

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig!