Välkommen till oss på Taklagret

Välkommen till oss på Taklagret

Taklagret är din lokala takgrossist med spetskompetens inom tak och taktillbehör. Vi har ett brett lagersortiment med allt från betongpannor till takplåt!

Vår målsättning är att se till att ditt takprojekt blir framgångsrikt, prisvärt och problemfritt – vare sig du handlar hos oss som privat- eller företagskund. Detta säkerställer vi på tre sätt:


Produkter av hög kvalitet

Vare sig du ska lägga papptak, betongpannor eller plåttak har vi ett brett utbud av takmaterial hos oss i Dalarna av bästa tänkbara kvalitet.Kompetent personal

Hos oss arbetar en erfaren personalstyrka som besitter en gedigen kompetens inom takprodukter. Vår rutinerade medarbetare hjälper dig att välja rätt produkter och sköter sedan paketering och leverans för att du ska få ditt material snarast möjligt.Konkurrenskraftiga priser

Som grossist har vi möjlighet att köpa in produkter till förmånliga priser. Detta speglar våra priser – när du handlar hos oss får du alltså alltid kvalitetsprodukter till riktigt bra priser!
 

Vill du veta mer våra tjänster och produkter? Tveka inte att kontakta oss redan idag – vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig! 

Kontakta oss på Taklagret

Kontakta oss