Vi är en kvalitativ takleverantör i Dalarna

Går du i tankarna att byta tak? Då har du kommit helt rätt. Oavsett om du behöver rådgivning eller redan vet vad du vill ha gjort kan vi stå till din tjänst. Vi kan med stolthet säga att med vår gedigna erfarenhet och många år i branschen kan vi det mesta inom tak och takleverantörer. I den här texten kan du läsa vidare om kvalitativa tak.

  • Välutbildade takläggare
  • Vi fixar takbyte eller takrenovering 

Byta tak eller lägga tak - tänk på följande

Vare sig du skall byta tak, lägga tak på ett helt nytt hus eller renovera ditt befintliga tak har du troligtvis många tankar i ditt huvud just nu. Det är viktigt att du väljer ett tak som passar din fastighet samt vilket klimat du bor i. I Dalarnas län är det viktigt med ett bra tak som håller kyla, snö och regn ute. Takleverantörer har bra koll på vilka tak som passar.

Vi har ett brett sortiment av varumärken & produkter inom takmaterial i Dalarna

Det finns ofta väldigt många olika tak att välja mellan och det som alla våra tak har gemensamt är att de är starka och robusta. Taket är en väldigt viktig del på huset och är den del som blir utsatt för de allra hårdaste prövningarna. Ett starkt och robust tak kommer att bidra till att du känner dig trygg och säker oavsett vilket väder det är.

Spara pengar med ROT-avdrag

När du anlitar oss kan du ha rätt till ROT-avdrag på arbetet, såvida du uppfyller kraven från Skatteverket. Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida HÄR. För det första ska det handla om renovering, ombyggnad eller tillbyggnad, alltså inte takläggning på ett nybyggt hus. Du måste även ha betalat in tillräckligt mycket skatt föregående år för att du ska få göra skatteavdraget, samt att du måste vara ägare till fastigheten som takläggningen utförs på.

  • När du utnyttjar ROT-avdraget får du 30 procent i avdrag på vår arbetskostnad, det gäller alltså inte materialkostnader och andra eventuella kostnader
  • Dock kan du spara in en hel del på att utnyttja ROT-avdrag
  • Du behöver inte tänka på det själv utan bara kolla upp att du är berättigad till det, sedan när du får fakturan av oss är avdraget redan borträknat och vi får ersättning från Skatteverket

Vi erbjuder kostnadsfri offert

Om du vet med dig att ditt tak i Dalarnas län behöver fixas till eller bytas ut kan du kontakta oss som är en professionell takleverantör.. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och offerter till alla våra kunder. Genom att göra ett hembesök kan vi få bättre överblick över vad som krävs och därmed lämna en mer rättvisande offert. Kontakta oss redan idag för att påbörja planeringen av din takläggning.

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig!