Välkommen till oss, vi är specialister på takmaterial i Dalarna!

Välkommen till oss, vi är specialister på takmaterial i Dalarna!

En komplett leverantör av takmaterial för takläggare i Dalarnas län

Om du söker hållbara och kvalitativa takmaterial i Dalarna kan du med trygghet vända dig till oss på Taklagret Sverige AB. Vi är ett kundorienterat företag som anpassar varje unikt takprojekt efter kundens behov. Med ett brett sortiment av tak- och taktillbehör så levererar vi endast högsta kvalitet. Vi erbjuder även specifika lösningar där vi gör framtagning av kundspecifika kalkyler samt orderunderlag för smidigare beställning och beräkning. Vi är kunniga inom alla typer av takmaterial och levererar inom hela Dalarna.


Vårt arbetslag har lång erfarenhet i branschen med hög kompetens. Företagets mål är kundnöjdhet, det garderar vi oss igenom kvalité i både service och sortiment.

Det var lite om oss på Taklagret Sverige AB, nu är vi nyfikna på att höra vad du som kund behöver hjälp med? Vi har kostnadsfri rådgivning där vi besvarar dina funderingar, tipsar om våran kunskap och ger dig den information du behöver. Kontakta oss genom kontaktformuläret på hemsidan.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert & rådgivning inom takmaterial i Dalarna

Vi är en takleverantör som erbjuder konkurrenskraftiga priser, support med logistik och fantastisk service från våra medarbetare. Våran kunniga support kan det mesta kring våra takprodukter. Boka kostnadsfritt möte idag! 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert & rådgivning inom takmaterial i Dalarna

Boka möte