Betongpannor

Betongpannor

Är du i behov av betongpannor? Då har du kommit rätt – Taklagret är din lokala grossist inom takmaterial i Dalarna. Vi vänder oss både till professionella takläggare såväl som den händige hemmabyggaren som planerar att lägga sitt tak på egen hand och erbjuder alltid takprodukter av bästa kvalitet till förmånliga priser.
 

Brett utbud av betongpannor

I vårt breda sortiment kan du hitta betongpannor för alla smaker och fastigheter. Vi har betongpannor med olika grundformer, ytor och kulörer, vilket ger dig möjligheten att lägga ditt personliga tak efter tycke och smak samt fastighetens förutsättningar. Våra betongpannor är både enkla att lägga, funktionella och tilltalande ur ett estetiskt perspektiv.
 
Vill du köpa vackra och prisvärda betongpannor med omnejd? Då är du varmt välkommen att göra en kostnadsfri offertförfrågan alternativt kontakta oss. Våra kompetenta medarbetare hjälper dig gladeligen med allt från att beräkna mängden betongpannor och övriga tillbehör du behöver till ditt takprojekt och finns även till hands för kostnadsfri rådgivning för dig som vill veta mer om hur du ska lägga ditt nya tak på bästa sätt! 

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig!