Komplett grossist av takprodukter

Komplett grossist av takprodukter

Om du bor i Dalarna och ska lägga om taket kan du vända dig till oss för inköp av takmaterialet. Vi är en komplett grossist av takprodukter i Dalarna. Här finner du allt du behöver då du ska lägga om ditt tak; allt från råspont, träreglar, vindskivor, takpapp, kallasfalt till takbeläggningar som plåt och tegelpannor. 

När du ska lägga ett nytt tak är det viktigt att du använder material av hög kvalité och som har en lång livslängd. Vårt material är tillverkade av företag som har en hög miljömedvetenhet vilket gör att när du lägger tak med material från oss så bidrar även du till en bättre miljö.

Vi är en grossist med en stor kunskap inom takprodukter, takläggning och takmaterial i Dalarna. Här finner du alla de takprodukter i Dalarna som du behöver för din takläggning. Utöver takbeläggningar kan vi också erbjuda dig andra takprodukter som exempelvis takfönster eller säkerhetsprodukter. Finner du inte det du vill ha hos oss kan vi hjälpa dig att specialtillverka dina takprodukter i Dalarna. Vi kan också hjälpa till med logistik vilket innebär att vi kör ut material allt eftersom du använder det men vi kan också erbjuda lyftanordningar för att förenkla arbetet med takläggningen.

Våra takprodukter i Dalarna används av professionella hantverkare, byggföretag men även privatpersoner. Vi kan erbjuda dig allt du behöver för ditt tak till konkurrenskraftiga priser. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte eller för att begära in offert, helt utan förpliktelser. Vi erbjuder dig allt du behöver inom takprodukter i Dalarna men kan också erbjuda dig hantverkshjälp av professionella takläggare vid behov.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert & rådgivning inom takmaterial i Dalarna

Vi är en takleverantör som erbjuder konkurrenskraftiga priser, support med logistik och fantastisk service från våra medarbetare. Våran kunniga support kan det mesta kring våra takprodukter. Boka kostnadsfritt möte idag!