Kundspecifika lösningar och leveranser

Kundspecifika lösningar och leveranser

Taklagret kan erbjuda dig kundspecifika taklösningar som gör att ditt takprojekt fortlöper utan avbrott. Vi har alla de takprodukter som du behöver för din takläggning i lager vilket innebär att vi kan leverera dina takprodukter exakt då du behöver dessa. Genom att vi kan erbjuda taklösningar som också inkluderar logistik kan du få arbetet med takläggningen att flyta på bra. Vi kan även erbjuda dig lyftanordningar för att förflytta takprodukterna till arbetsplatsen på taket. Utöver det har vi mycket kunskap kring val av takmaterial och levererar inom hela Dalarna.


När du behöver kundspecifika taklösningar är du välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera fram vilken lösning som passar dig bäst. Vi kan erbjuda alla de takprodukter som du behöver men kan även tillverka kundspecifika taklösningar för din takläggning. Vi kan också erbjuda dig professionella takläggare som hjälper dig med din takläggning. Som din lokala takleverantör ser vi förstås till att hantera logistiken för ditt takmaterial. Det innebär att du kan vara säker på att ditt takmaterial finns på plats exakt vid den tid du behöver detta.


Vi kan också erbjuda dig taklösningar för maximal taksäkerhet som exempelvis takstegar, takbryggor, snöglidhinder och livlinefästen. Det är du som fastighetsägare som är skyldig att se till att det finns taksäkerhet på ditt tak så att den som behöver beträda taket kan göra det på ett säkert sätt. Det är också viktigt att personer som går under taket inte riskerar att få snö eller is på sig. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt tak mer säkert.

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig!