Lokal service av takprodukter

Lokal service av takprodukter

Taklagret är din lokala leverantör av takmaterial i Dalarna och kan erbjuda dig allt du behöver när du ska lägga om ditt tak. Hos oss kan du finna allt grundmaterial som behövs vid takläggning som exempelvis vindskivor, takpapp, kallasfallt men också ett bra utbud av tegelpannor och takplåt. Som din lokala takleverantör kan vi även erbjuda andra takprodukter som exempelvis takfönster och säkerhetsprodukter.

Vi levererar takprodukter till ett stort antal byggföretag och hantverkare och kan erbjuda dig de bästa takprodukterna
av högsta kvalité och som har en lång livslängd. När du söker en takleverantör eller takmaterial i Dalarna kan du med varm hand vända dig till oss som har allt du behöver för ditt takprojekt.

Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan ge dig all information du behöver då du ska köpa takprodukter för din takläggning. Som din lokala takleverantör i Dalarna kan vi erbjuda dig konkurrenskraftiga priser, hjälp med logistik, en hög servicenivå men även kunnig support kring våra takprodukter. Detta innebär att du alltid kan känna dig trygg då du handlar dina takprodukter hos oss.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din takläggning.

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig!