Takplåt

Takplåt

Planerar du att lägga ett plåttak? Grattis till ett bra val – ett plåttak är både vackert, ger bra väderskydd, är kostnadseffektivt och är dessutom enkelt att lägga!
 

Brett utbud av takplåt i Borlänge

Taklagret är din lokala grossist inom takmaterial i Dalarna. Hos oss kan både företagskunder och privatkunder köpa allt som behövs för att lägga plåttak. Vi har ett brett utbud av takplåt för alla smaker och fastigheter. Givetvis kan du även hitta alla taktillbehör du behöver hos oss såsom plåtdetaljer, hängrännor och liknande.
 

När du väljer att handla vår takplåt i Borlänge får du alltid:

  • Takplåt och tillbehör av garanterat hög kvalitet
  • Flera varianter av takplåt att välja mellan 
  • Ett förmånligt pris
  • Hjälp med att beräkna mängden material som behövs 
  • Snabba och säkra leveranser

 
Är du i behov av takplåt i Borlänge med omnejd? Tveka då inte att göra en kostnadsfri offertförfrågan på den mängd material du behöver. Du kan även kontakta oss för att få hjälp att välja rätt utförande efter din smak och din fastighets förutsättningar. Våra kunniga medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och finns alltid till hands för att bolla tankar och idéer samt ge tips och råd! 

Kontakta oss på Taklagret

Är du intresserad av vårt sortiment bestående av högkvalitativa tak- eller taktillbehör såsom betongpannor eller takplåt i Borlänge? Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig att hitta de bästa produkterna för just dig!